logotipo

NOTICIAS

Empal i Proemisa signen un acord de col·laboració

29 de julio de 2016

Proemisa ofereix als associats llums led a un preu molt rebaixat

AW | 14/06/2016

EMPAL i l'empresa associada Proemisa, han signat un acord de col·laboració pel qual, l'empresa tecnològica ofereix a tots els associats el subministrament de lluminàries industrials LED a un preu molt rebaixat pel que fa al PVP oficial.

A més, “Proemisa ofereix la possibilitat de realitzar comandes sense importar un mínim de lluminàries per projecte” segons han explicat des d’Empal en un comunicat. El Departament de R+D+i, Proemisa ha desenvolupat convertidors electrònics d'última generació fabricats en la seua pròpia línia de muntatge SMT per a oferir la millor qualitat en els seus productes.

Empal y Proemisa firman un  acuerdo de colaboración

Proemisa ofrece a los asociados luces led a un precio muy rebajado

AW | 14/06/2016

EMPAL y la empresa asociada Proemisa han firmado un acuerdo de colaboración por el cual la empresa tecnológica ofrece a todos los asociados el subministro de iluminarias industriales LED a un precio muy rebajado con respecto al PVP oficial.

Además, "Proemisa ofrece la posibilidad de realizar pedidos sin importar un mínimo de luminarias por proyecto", según explicaron desde Empal en un comunicado. El Departamento de I + D + i Proemisa ha desarrollado convertidores electrónicos de última generación, fabricados en su propia línea de montaje SMT para ofrecer la mejor calidad en sus productos.

+ Información: algemesiweb.es